Ο απατεώνας με τα χίλια πρόσωπα που συνελήφθη στην Ελλάδα και έγινε σειρά στο Netflix

O ίδιος παρίστανε τον μεγιστάνα των διαμαντιών, έκανε τα θύματά του να τον ερωτευτούν και ύστερα τους ζητούσε δανεικά

 

Από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων με χειροπέδες, στον Κορυδαλλό και 3 χρόνια μετά την O ίδιος παρίστανε τον μεγιστάνα των διαμαντιών, έκανε τα θύματά του να τον ερωτευτούν και ύστερα τους ζητούσε δανεικά θέμα συζήτησης σε ολόκληρο τον κόσμο, λόγω της ταινίας του Netflix για τη δράση του.

 

Τρεις γυναίκες πείστηκαν από τα λόγια του και όπως κατήγγειλαν βρέθηκαν παγιδευμένες. Η κάθε μία από αυτές φέρεται να χάνει 10 εκατομμύρια ευρώ. Όταν τελικά έμαθαν την αλήθεια, έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

 

Ο δικηγόρος του περιβόητου Σάιμον Λεβιέβ, του άντρα που φέρεται να συστηνόταν σε γυναίκες που γνώριζε ως ο βασιλιάς των διαμαντιών και για να τις πείσει οργάνωνε πανάκριβα πάρτι, κυκλοφορούσε με επώνυμα ρούχα, είχε στην κατοχή του σπορ αυτοκίνητα και έμενε σε βίλες, μίλησε στο Mega.

Όταν εκείνες πίστευαν πως είχαν βρει τον άντρα της ζωής τους, ο Λεβιέβ άρχιζε να ζητάει δανεικά. Κάτι πάντως που ο δικηγόρος του διαψεύδει.

Στη νέα σειρά του Netflix, οι τρεις γυναίκες από τη Νορβηγία, τη Σουηδία και την Ολλανδία αναλύουν τον τρόπο που εξαπατήθηκαν. Και οι τρεις ενώ πίστευαν πως η ζωή τους κυλούσε αρμονικά με τον νεαρό, δέχτηκαν κάποια στιγμή ένα μήνυμα από τον ίδιο που τους έγραφε πως είχε πέσει θύμα απαγωγής. Για να σωθεί χρειάζονταν χρήματα άμεσα που εκείνες όπως περιγράφουν δέχτηκαν να δώσουν.

 

 

 

Η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική από αυτή που φαντάζονταν οι τρεις γυναίκες. Ο άντρας που είχαν ερωτευτεί, δεν ήταν ούτε δισεκατομμυριούχος, ούτε βασιλιάς των διαμαντιών. Είχε βρει την τέλεια συνταγή, για να γίνει εκατομμυριούχος στην πλάτη τους.

 

Ο Σάιμον Λεβιέβ γνώρισε τις δύο από τις τρεις γυναίκες που τον καταγγέλλουν στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder. Γι’ αυτό και η νέα σειρά του Netflix έχει τίτλο «ο απατεώνας του Tinder».

 

sssssssssssssssssssssssssssssssssssrsrs9. Έμεινε για λίγες μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού και εκδόθηκε στο Ισραήλ απ’ όπου κατάγεται. Εκεί καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών κ αφέθηκε ελεύθερος λόγω καλής διαγωγής όταν εξέτισε το 1/3 της ποινής του.

 

Από την πρώτη στιγμή ο ίδιος δεν αποδέχεται το παραμικρό. Μάλιστα έχει στραφεί κατά των γυναικών που τον κατήγγειλαν και ζητάει να αποζημιωθεί.

 

Με πληροφορίες από Mega

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ