Οι αναρχικοί απειλούν: Αν πάθει κάτι ο Γιαγτζόγλου θα χυθεί αίμα

Νέες απειλές εκτοξεύουν οι αναρχικοί σε προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις που πραγματοποίησαν εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.

 

 

Οι αναρχικοί αφού αναλαμβάνουν την ευθύνη για την επίθεση με μολότοφ το βράδυ της Τετάρτης στα ΜΑΤ, δηλώνουν «πολλοί και οργισμένοι» ενώ απειλούν ότι «αν πεθάνει ο Ντίνος (Γιαγτζόγλου), θα χυθεί αίμα».

 

Η ανάρτηση των αναρχικών:

 

Χτές το βράδυ επιτεθήκαμε στα ΜΑΤ στη περιοχή των εξαρχείων με δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και φωτοβολίδες. Η επίθεση αυτή εντάσεται στο κύμα αλλήλεγγυης που βρίσκεται σε εξέλιξη, σε όλη την χώρα, για τον απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου.

 

Ένα κύμα που θα σαρώσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα κάνει τον Δεκέμβρη του 2008 μια ευχάριστη ανάμνηση για τους μπάτσους αν ο Ντίνος πάθει το παραμικρό. Αυτή τη φορά θα χυθεί αίμα αν πεθάνει ο Ντίνος...

 

Είμαστε πολλοί, είμαστε οργισμένοι...

 

Νίκη στον αγώνα του απεργού πείνας-δίψας Ντίνου Γιαγτζόγλου

 

Άμεση Μεταγωγή του στις Φυλακές Κορυδαλλού

 

Ραντεβού και σήμερα το βράδυ στους δρόμους της οργής ακόμα πιο δυνατά...

 

Αναρχικοί/ες

 

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τετάρτης ομάδα νεαρών που είχε ως ορμητήριο το Πολυτεχνείο, πέταξε βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών που απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ έγιναν τουλάχιστον δύο προσαγωγές υπόπτων. Επίσης ομάδα αγνώστων προκάλεσε φθορές στον εξωτερικό χώρο γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή και συγκεκριμένα στην οδό Συβρισσαρίου (στον ίδιο δρόμο με το Α.Τ. Καισαριανής). 

 

Οι αντιεξουσιαστές το βράδυ της Τρίτης έσπασαν τζαμαρίες σε μαγαζιά στην Ερμού ενώ πραγματοποίησαν καταλήψεις σε πανεπιστημιακά ιδρύματα και στην εφημερίδα «Αυγή». 

 

Αίτημα των αντιεξουσιαστών είναι η επιστροφή του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου στις φυλακές Κορυδαλλού. Ο Γιαγτζόγλου κατηγορείται για την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον Λουκά Παπαδήμο και πραγματοποιεί απεργία πείνας και δίψας.