Πως σχολίασαν τα κόμματα τον ανασχηματισμό και την είσοδο Κουβέλη στην κυβέρνηση

 

Με αιχμηρό αλλά και επιθετικό τρόπο σχολίασε η αντιπολίτευση τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, με τα πυρά να έχουν ως επίκεντρο την είσοδο του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση.

 

 

«Αν μην τι άλλο, o κ. Τσίπρας με τις επιλογές του διασκεδάζει τουλάχιστον τους πολίτες για να ξεχνούν πρόσκαιρα την καταστροφική πολιτική του. Τον ευχαριστούμε. Ειδικά για τον κ. Κουβέλη ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο η εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Νέας ΔημοκρατίαςΜαρία Σπυράκη για τον ανασχηματισμό.

Επίσης στην ανακοίνωση αναφέρεί ότι: «Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και με ανθρώπους που έρχονται από το προχθές ο κ. Τσίπρας προχώρησε στον τελευταίο ανασχηματισμό της θητείας του»

 

Δηκτικά σχολίασε το ΠΑΣΟΚ τον ανασχηματισμό και την τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Αμυνας. Συγκεκεριμένα αναφέρει: «Ο ανασχηματισμός της επιδότησης ενοικίου, οδηγεί σε εικόνα αποδρομής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Συγχαρητήρια στον νέο υφιστάμενο του Καμμένου, τον κ. Φώτη Κουβέλη».

 

Για «ανασχηματισμό αδιεξόδου» κάνει λόγο η Ενωση Κεντρώων σημειώνοντας ότι «πιθανότατα είναι και ο τελευταίος».

«Ανασχηματισμός αδιεξόδου, χωρίς προοπτική για τη χώρα. Πιθανότατα και ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν από τις επικείμενες εκλογές» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Ενωση Κεντρώων.

«Τελικά οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν εφεδρείες. Με τον κ. Κουβέλη αναπληρωτή του κ. Καμμένου, η κυβέρνηση της ιδεοληπτικής αριστεράς και της ψεκασμένης δεξιάς, αποκτά νέα δυναμική». Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε το Ποτάμι τον ανασχηματισμό και τη συμμετοχή του Φώτη Κουβέλη στο νέο κυβερνητικό σχηματισμό .

 

«Η ηθική μιας κυβέρνησης δεν κρίνεται μόνο απ’ το αν κάποιοι υπουργοί της απολαμβάνουν προκλητικά προνόμια, αλλά κυρίως από την πολιτική που αυτή υλοποιεί υπηρετώντας συνολικά την κοινωνική τάξη των προνομιούχων, δηλαδή του κεφαλαίου, σε βάρος του λαού. Αυτό κάνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και αυτό θα συνεχίσει να κάνει πιο εντατικά και μετά τον «εξ ανάγκης» ανασχηματισμό» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για τον ανασχηματισμό.

 

Πηγή:politisonline.gr