Scotland Today: «Χρήστης κοκαΐνης ο Ζελένσκι – Θα σκοτωθεί είτε από τους Ρώσους είτε από τους δικούς του ανθρώπους»

Άρθρο καταπέλτης κατά του Ουκρανού προέδρου Β.Ζελένσκι από την ηλεκτρονική έκδοση της scotlandtoday.online.

 

Όπως αναφέρει το δημοσιεύμα ο Ουκρανός πρόεδρος είναι χρήστης κοκαΐνης και το τέλος του θα είναι είτε από εχθρικό πυρ είτε από τους δικούς του ανθρώπους.

 

Πιο συγκριμένα αναφέρεται στο άρθρο:

 

«Καθώς ο Ζελένσκι συνεχίζει να οδηγεί την Ουκρανία περαιτέρω στην πλήρη καταστροφή, είναι μόνο θέμα χρόνου να σκοτωθεί ο ίδιος είτε στη διαδικασία της σύγκρουσης είτε στα χέρια των δικών του ανθρώπων.

 

Η συνεχής ροή νεαρών Ουκρανών που στέλνονται σε μια αδύνατη και αυτοκτονική αντιπαράθεση με τις ρωσικές δυνάμεις αμφισβητείται σοβαρά μεταξύ των Ουκρανών.

 

Βλέπουν την επιστροφή από τα πεδία μάχης δεκάδων χιλιάδων φέρετρων που περιέχουν τα λείψανα των αγαπημένων τους, πατέρες, σύζυγοι και γιοι.

 

Οι δυνάμεις του Βάγκνερ βάζουν νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες σε φέρετρα και τους στέλνουν πίσω στην ουκρανική πλευρά.

 

Η επόμενη γενιά Ουκρανών δεν θα υπάρξει απλώς και μόνο επειδή θα είναι αδύνατο να γεννηθούν.

 

Ο πόλεμος δια αντιπροσώπων με τη Ρωσία που υποστηρίχθηκε από τις ΗΠΑ, ο οποίος ζυμώνεται από το 2002 περίπου, εκδηλώθηκε σιγά-σιγά στην πιο απίστευτα απελπιστική αποστολή τόσων πολλών Ουκρανών. Υπολογίζονται μεταξύ 100.000 και 300.000 οι νεκροί στρατιωτικοί και τριπλάσιος αριθμός τραυματιών. Είναι σχεδόν αδύνατο να διακριβωθούν οι ακριβείς αριθμοί, καθώς αποκρύπτονται συνεχώς από το καθεστώς του Κιέβου.

 

Αλλά δεν μπορούν να κρύψουν τους δεκάδες χιλιάδες τάφους.

 

Ο Ζελένσκι  συνεχίζει τις καθημερινές του δηλώσεις εμπρηστικής και παραπλανητικής ρητορικής.

 

«Η Ουκρανία θα κερδίσει», παρόλο που είναι προφανές ότι η Ουκρανία υστερεί αριθμητικά και είναι υποεξοπλισμένη σε σχέση με τη Ρωσία και το ΝΑΤΟ δεν έρχεται στον αγώνα.

 

«Δεν μπορούμε να κερδίσουμε χωρίς δυτικά όπλα», λέει, πάνω από ένα χρόνο μετά το κακοσχεδιασμένο «Σχέδιο Πολέμου» του.

 

Πλησιάζει όμως στο τέλος του

 

Ο δυτικός ενθουσιασμός για την «Φτωχή Ουκρανία» βρίσκεται στο σημείο της δημόσιας, πολιτικής και διπλωματικής εξάντλησης. «Η συλλογική Δύση», έχει συλλογικά χορτάσει τις συνεχείς απαιτήσεις του Ζελένσκι και τις τεράστιες λίστες αγορών.

 

«Μπορούμε να κερδίσουμε αν μας δώσετε αυτό ή εκείνο ή το επόμενο πράγμα»: Έχουν γίνει πια κουραστικές οι απαίτησεις του.

 

Είναι αδύνατο για τον Ζελένσκι που τροφοδοτείται με κοκαΐνη και το «συνεργείο» του από καθυστερημένους Μπαντερίτες να μην το δουν αυτό.

 

Θα έρθει η στιγμή που ο Ζελένσκι θα πρέπει να εγκαταλείψει τη χώρα διαφορετικά θα κινδυνεύσει να αιχμαλωτιστεί ή να δεθεί σε έναν φανοστάτη στο Κίεβο από τους δικούς του ανθρώπους.

 

Αν εμείς στη Δύση έχουμε χορτάσει, ο ουκρανικός λαός πρέπει σίγουρα να έχει χορτάσει. Δεν έχει πετύχει τίποτα και έχει χάσει τα πάντα.

 

Τα δυτικά έθνη δεν θέλουν να βρίσκονται σε σύγκρουση ή πόλεμο με τη Ρωσία. Έχουμε περάσει αυτό το στάδιο της εξέλιξής μας, αλλά εδώ είμαστε. 2023 με μια μανιασμένη σύγκρουση που φέρνει θάνατο και καταστροφή στο κατώφλι μας. Και όχι έναν παλιό θάνατο και καταστροφή. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να γίνει πυρηνικό. Δεν θα χρειαζόταν πολλά, καθώς έχουμε ήδη φτάσει σε τόσα επικίνδυνα σημεία.

 

Καθισμένοι με ασφάλεια σε απόσταση περίπου 7.000 μιλίων στη Δύση είναι αυτοί που ευθύνονται για όλη αυτή την αποκρουστική επιχείρηση.

 

Η αμερικανική κυβέρνηση με τον σχεδόν μουμιοποιημένο πρόεδρό της, Τζο Μπάιντεν, και τον θίασο των πολεμοκάπηλων ζόμπι του Νεάντερταλ. Nuland, Blinken, και πολλοί άλλοι σαν αυτούς.

 

Εγκληματίες πολέμου, και όχι μόνο για όσα έχουν επιφέρει στην Ουκρανία, αλλά σε όλο τον κόσμο μας. Η συνεχής ροή συγκρούσεων της οποίας η Ουκρανία είναι απλώς μια άλλη χώρα μιας χρήσης στη λίστα».