Σελίν Ντιόν: «Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω». Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Κυκλοφόρησε την Πέμπτη το επίσημο τρέιλερ για το «I Am: Celine Dion», ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν στη μουσική βιομηχανία αλλά και την προσπάθειά της να αντιμετωπίσει το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome), με το οποίο έχει διαγνωστεί.

 

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη ζωή και την πορεία της Σελίν Ντιόν, από τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι έως την ημέρα που αποφάσισε να μιλήσει για τη δύσκολη περιπέτεια της ζωής της, την ημέρα δηλαδή που ένιωσε έτοιμη να μιλήσει για το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

 

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου», ακούγεται να λέει η Ντιόν στο τρέιλερ. «Όταν η φωνή σου, σου δίνει χαρά, βγάζει τον καλύτερο εαυτό σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο».

 

«Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Είναι δύσκολο να το ακυρώσεις. Εξασκούμαι καθημερινά πολύ σκληρά. Όμως πρέπει να παραδεχθώ ότι είναι μια μάχη», παραδέχεται.

 

«Μου λείπει τόσο πολύ ο κόσμος. Μου λείπουν. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω, κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω», ακούγεται να λέει, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης.

 

Screenshot από το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ  «I Am: Celine Dion»

 

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Σελίν Ντιόν