Σέρρες: Εντυπωσιακό πορτραίτο του Γιάννη Αντετοκούνμπο από... χιλιάδες τουβλάκια Lego

Το «έργο» επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μάνθος - Αποτελείται συνολικά από 20.500 κομμάτια

 

Το πορτραίτο του Γιάννη Αντετοκούνμπο  με εκατοντάδες τουβλάκια Lego «φιλοτέχνησε» λάτρης του δημοφιλούς παιχνιδιού στις Σέρρες.

Η ιδέα ανήκει στον κ. Δημήτρη Μάνθο, υπεύθυνο της επιχείρησης Serres Brick Workshop, που αφιέρωσε περισσότερες από 40 ώρες για να … «φιλοτεχνήσει» με τουβλάκια Lego, τη μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Το σκεφτόμουν καιρό. Η πρόσφατη απόκτηση του πρωταθλήματος το ΝΒΑ από τους Μπακς και η συμβολή του δικού μας Αντετοκούνμπο, στάθηκαν αφορμή για να ξεκινήσω το έργο», λέει  ο κ. Μάνθος, αναφέροντας πως απαιτήθηκαν 20 βάσεις Lego για να πάρει πάνω τους μορφή το πρόσωπο του πρωταθλητή του ΝΒΑ.
 

1

Οι συνολικές διαστάσεις του έργου, είναι 100 εκ. Χ 120 εκ. και χρειάστηκαν συνολικά 20.500 τουβλάκια, του δημοφιλούς παιχνιδιού. Στο βίντεο, η τελική «συναρμολόγηση» των 20 βάσεων, που σχηματίζουν τη μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Αντετοκούνμπο – Lego, εκτίθεται στη βιτρίνα του καταστήματος του κ.Μανθού, στο κέντρο της πόλης των Σερρών, προσελκύοντας το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων.

Λάτρης ο κ.Μάνθος του δημοφιλούς παιχνιδιού, που μεγάλωσε γενιές παιδιών σε όλον τον κόσμο, έχει στο ενεργητικό του πολλά έργα με τουβλάκια Lego.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ