Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.

ΙΧ εμβόλισε περιπολικά και φορτηγό στην Αθηνών - Λαμίας

 

 

Ο οδηγός του ΙΧ κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα

 

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. Οδηγός ο οποίος κινούνταν με το αυτοκίνητό του επί σχεδόν μία ώρα ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη εμβόλισε δύο περιπολικά και ένα φορτηγό που είχαν τοποθετηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για να ανακόψουν την πορεία του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν επί ώρα να σταματήσουν επικίνδυνο οδηγό ο οποίος κινούνταν ανάποδα στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.
Ττο αυτοκίνητο έχει σπασμένο παρμπρίζ και ο οδηγός δεν υπάκουε στις εντολές των αστυνομικών. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τους πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο, ενώ όσες φορές τον πλησίασαν προσπάθησε να εμβολίσει τα περιπολικά.

Ο οδηγός πέρασε τα διόδια της Μαυρομαντήλας και της Αγίας Τριάδας ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες. Στο ύψος των Θερμοπυλών ο καταδιωκόμενος οδηγός σταμάτησε για λίγο και όλα έδειχναν ότι η καταδίωξη τελειώνει, άλλα όταν πλησίασαν τα περιπολικά, εκείνος έφυγε και πάλι.
Ακολούθησε για πολλά χιλιόμετρα καταδίωξη και τελικά πριν τα διόδια της Τραγάνας οι αστυνομικοί έκλεισαν το δρόμο με περιπολικά και φορτηγά.

Ο οδηγός που κινούταν ανάποδα δεν σταμάτησε και έπεσε πάνω σε δυο περιπολικά και ένα φορτηγό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε ο οδηγός του φορτηγού, ενώ ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούταν ανάποδα, έχει εγκλωβιστεί μέσα στο αυτοκίνητο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι νεκρός. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ