Σωκράτης Μάλαμας: Άνοιξε η προπώληση για την καλοκαιρινή του περιοδεία-Πού θα εμφανιστεί

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη σκηνή και τους ανοιχτούς χώρους ξεκινώντας από το Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη, στις 17 Ιουνίου και το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, την 1η Ιουλίου

 

Τι θα ήταν το συναυλιακό καλοκαίρι μας χωρίς τον Σωκράτη Μάλαμα; Ήρθε όπως κάθε χρόνο η στιγμή να κλείσουμε ραντεβού στις ανοιχτές μουσικές σκηνές και τα θέατρα, εντός και εκτός των πόλεων, στις εξοχές και όπου θα έρθει φέτος για να μας συναντήσει ο Σωκράτης.

 

Εκκίνηση από την Θεσσαλονίκη, στις 17 Ιουνίου στο Θέατρο Γης και επόμενη στάση στην Αθήνα την 1η Ιουλίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

 

Σωκράτης Μάλαμας: Άνοιξε η προπώληση για την καλοκαιρινή του περιοδεία-Πού θα εμφανιστεί

 

Μαζί του στο τραγούδι η Ιουλία Καραπατάκη και δίπλα του σταθερά η μπάντα του.

 

Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και στο μπουζούκι, τον Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Καλογιάννη Βεράνη στο βιολί, την τρομπέτα και το τραγούδι, το Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα, τον Γιάννη Μάλαμα στα κρουστά και το τραγούδι. Με ένα πρόγραμμα που θα έχει τα αγαπημένα μας και όσα δεν χορταίνουμε να τραγουδάμε παρέα.

 

INFO

Σωκράτης Μάλαμας

Καλοκαίρι 2024

 

17 Ιουνίου Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη

1 Ιουλίου Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Αθήνα

 

Τραγούδι: Ιουλία Καραπατάκη

 

Μουσικοί: Γιάννης Παπατριανταφύλλου –κοντραμπάσο, Κυριάκος Ταπάκη – λαούτο, μπουζούκι, Κλέων Αντωνίου – ηλεκτρική κιθάρα, Καλογιάννης Βεράνης – βιολί, τρομπέτα, φωνή , Νίκος Μαγνήσαλης – τύμπανα, Γιάννης Μάλαμας – κρουστά, φωνή

 

Ηχοληψία: Παναγιώτης Ηλιόπουλος – Τίτος Καργιωτάκης

Φωτισμοί: Χρήστος Λαζαρίδης

Υπεύθυνος Σκηνής: Δημήτρης Κατέβας

 

Η προπώληση ξεκινάει στις 27 Μαρτίου

Εισιτήρια: Early bird 15€ – Προπώληση 17€

Προπώληση: http://bit.ly/3VCDqBa

Ώρα έναρξης: 21.00

Οι πόρτες ανοίγουν: 19.30

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ