Η γυναίκα που «πεθαίνει» 3 φορές τον μήνα και «συναντά» τον Ιησού, τον Γουόλτ Ντίσνεϊ και τον... πεθαμένο πατέρα της

Υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο κι αν ναι θα μπορέσουμε ποτέ να επικοινωνήσουμε με τους νεκρούς;

 

Αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο προβληματίζει εδώ και δεκαετίες επιστήμονες ωστόσο για την Beverley Gilmour, αυτό δεν αποτελεί ερώτημα ή σενάριο επιστημονικής φαντασίας που τυχόν είδε αλλά όπως υποστηρίζει είναι η πραγματικότητά της.

 

Η 57χρονη, η οποία υπέστη μια σοβαρή εγκεφαλική κάκωση στα 20 της, ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Walt Disney κατά τη διάρκεια μιας εξωσωματικής εμπειρίας.

 

Ωστόσο, οι εμπειρίες της δεν τελειώνουν εκεί.

 

Η μητέρα τριών παιδιών, από το Birkenhead, έχει επίσης αναπτύξει μια «προσωπική σχέση» με τον Ιησού ήδη από το 1980, ισχυρίζεται.

 

Η Gilmour υποστηρίζει πως έχει αυτές τις εμπειρίες περίπου τρεις φορές το μήνα.

 

Ισχυρίζεται ότι οι γιατροί διέγνωσαν μια διαταραχή της συνείδησης - γενικός όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει άτομα σε κώμα και εγκεφαλική παράλυση.

 

Οι ασθενείς με αυτές τις παθήσεις συνήθως δεν μπορούν να επικοινωνήσουν, αν και αυτό μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το πόσο έντονα έχει εκδηλωθεί η πάθηση.

 

Ωστόσο, οι εξωσωματικές εμπειρίες είναι ένα ελάχιστα κατανοητό, φαινόμενο το οποίο οπωσδήποτε δεν συμπεριλαμβάνεται σε κανενός είδους κατάλογο συμπτωμάτων

 

Αν και οι ακριβείς αιτίες μπορεί να ποικίλλουν, ορισμένοι ειδικοί θεωρούν ότι οι εγκεφαλικές διαταραχές καθώς και οι τραυματικές βλάβες του εγκεφάλου μπορούν να πυροδοτήσουν την αίσθηση αντίληψης τέτοιων φαινομένων.

 

Αναφέροντας λεπτομερώς τις δικές της εμπειρίες, η Gilmour ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια αυτών των εμπειριών μπορεί να αισθανθεί την καρδιά της να σταματά και το σώμα της να αρχίζει σιγά σιγά να «κλείνει».

 

Είπε ότι στη συνέχεια αισθάνεται ότι αφήνει σωματικά το σώμα της πριν κάνει τις αλληλεπιδράσεις της με τον αποθανόντα.

 

Η κυρία Gilmour βρίσκεται τώρα σε συνομιλίες με ακαδημαϊκούς από την Coma Science Group στο Πανεπιστήμιο της Λιέγης στο Βέλγιο για να συνεργαστεί με μια υποψήφια διδάκτορα προκειμένου να προσπαθήσει να κατανοήσει γιατί της συμβαίνει αυτό.

 

Μιλώντας για την εμπειρία της στη MailOnline, η Gilmour, η οποία δεν είναι θρησκευόμενη, είπε: «Συναντήθηκα με τον Ιησού.

 

Αναφέρει επίσης ότι γνωρίστηκε με τον Walt Disney, ο οποίος πέθανε το 1966 στην Καλιφόρνια.

 

Ισχυρίζεται επίσης ότι συναντά τους νεκρούς γονείς της κατά τη διάρκεια αυτών των επεισοδίων.

 

Ο πατέρας της, Τζον Γκίλμουρ, πέθανε στα πενήντα του από κίρρωση του ήπατος μετά από αλκοολισμό.

 
Πηγή: skai.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ